Glas en Kozijnen

Terug naar homepage

Glas

Condens aan de binnenzijde van uw enkel glas? Wilt u uw woning beter isoleren? Of is er een glas kapot gegaan? Lelijke krassen of de ramen?

Ga voor nieuw glas!

 

Tegenwoordig word er nog weinig meer voor enkel glas gekozen. Het isolerende dubbel glas zorgt namelijk voor een grotere isolatiewaarde van uw woning. De isolatie waarde hangt af van de soort vulling (meestal Argongas) en de dikte van de spouw. Breedte vanaf 13mm word wel HR++ genoemd. Alles daaronder met dezelfde argon vulling, word respectievelijk HR+ of HR genoemd. Let wel op, dat bij het isoleren van uw woning doormiddel van dubbel glas,  er voor gezorgd moet worden dat er voldoende ventilatie in de kamers aanwezig blijft. Dit kan doormiddel van het aanbrengen van ventilatieroosters. Graag kom ik vrijblijvend langs om samen met u te kijken wat er mogelijk is en wat dit eventueel kan gaan kosten.

 

Kozijnen

Houtrot? Inbraakschade? Klemmende deuren? Vervangen? Meestal niet hoor!

 

Meestal is het nog mogelijk om uw kozijnen te laten repareren met een eenvoudig, maar duurzaam product. Dit kan u veel geld besparen. Dit twee- componenten product is meestal op basis van een epoxy kunsthars. Dit product heeft de eigenschap dat het nog enigszins flexibel is, waardoor het de werking van hout probeert op te vangen. Wel is er noodzakelijk dat niet alleen de houtrot word aangepakt, maar ook de oorzaak moet worden opgespoord, om te voorkomen dat er wederom houtrot ontstaat. Graag kom ik vrijblijvend langs om samen met u te kijken wat er mogelijk is en wat dit eventueel kan gaan kosten.

 

Bel ons voor een passend advies!

06 18 99 24 98

Hoeksma Schilder & Onderhoudsbedrijf © 2017 Alle rechten voorbehouden.